Racoon - Love You More

Cover Racoon - Love You More
DualDisc-Maxi
Play It Again Sam 481.0069.170

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Michel Schoots
Gecoverd door:Armin van Buuren feat. Racoon
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/07/2005 (Positie 66)
Laatste week notering:04/02/2006 (Positie 81)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:444 (2098 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 32

Tracks

24/06/2005
DualDisc-Maxi Play It Again Sam 481.0069.170 (PIAS) / EAN 5413356025576
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love You More
  3:16
DVD:
1. Happy Family3:04
2. Love You More4:20
3. Laugh About It3:42
Extras DVD:
The short film: "Another Day" with Video Clips of: "Happy Family", "Love You More" and "Laugh About It"
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Love You MorePlay It Again Sam
481.0069.170
Single
DualDisc-Maxi
24/06/2005
3:16Hitzone 33EMI Catalogue Marketing
3403352
Compilatie
CD
30/09/2005
Recorded Live at "Paard van Troje", September 15th, 2005Laugh About It [Digi Pack CD 1 of Limited 3CD Set]Play It Again Sam
481.0080.122
Single
CD-Maxi
17/11/2005
Live3:3150 jaar Nederpop [Box]USM
531 024-8
Compilatie
CD
26/09/2008
3:1910 jaar Radio 2 Top 2000USM
531 296-2
Compilatie
CD
21/11/2008
»» alles tonen

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012661
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/07/2005 21:07
Snormobiel Beusichem
****
Die neueste Single von Racoon in die Hollandische Top 40 von 23-07-2005 ! Persönlich finde ich das "Lose Another Day" einer bessere Single gewesen hat ! Aber nicht slecht von die Band aus Holland (Zeeland).
22/12/2005 21:15
Richard (NL)
******
Very good song. One of the greatest hits in the Dutch Charts (2005).

DeejayDave
******
Wonderschoon!

Topbart
*****
ik ben niet kapot van Nederlandse popmuziek, maar af en toe moet ik een uitzondering maken. Dit is toch echt wel een Nederpopklassieker!! Prachtig!!

naamloos
****
Mooie song en terecht een dikke hit.

LUVSTUFF
******
Ultieme lied voor dè liefdesverklaring van je leven!!!!

laxus
*
Bah wat een zeikplaat is dit zeg, slechter zijn ze amper gemaakt.

Staat zeker in mijn top 10 va Ergste nummers ooit

LLonden
******
Dit vind ik absoluut de beste plaat van Racoon. 6* :)

calvinkleinboxers@hotmail.nl
*****
Mooi nummer, hun beste tot nu toe!

gherkin
*****
Prima nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?