Racoon - Love You More

Cover Racoon - Love You More
DualDisc-Maxi
Play It Again Sam 481.0069.170

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Michel Schoots
Gecoverd door:Armin van Buuren feat. Racoon
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/07/2005 (Positie 66)
Laatste week notering:04/02/2006 (Positie 81)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:467 (2098 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 32

Tracks

24/06/2005
DualDisc-Maxi Play It Again Sam 481.0069.170 (PIAS) / EAN 5413356025576
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love You More
  3:16
DVD:
1. Happy Family3:04
2. Love You More4:20
3. Laugh About It3:42
Extras DVD:
The short film: "Another Day" with Video Clips of: "Happy Family", "Love You More" and "Laugh About It"
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Love You MorePlay It Again Sam
481.0069.170
Single
DualDisc-Maxi
24/06/2005
3:16Hitzone 33EMI Catalogue Marketing
3403352
Compilatie
CD
30/09/2005
Recorded Live at "Paard van Troje", September 15th, 2005Laugh About It [Digi Pack CD 1 of Limited 3CD Set]Play It Again Sam
481.0080.122
Single
CD-Maxi
17/11/2005
Live3:3150 jaar Nederpop [Box]USM
531 024-8
Compilatie
CD
26/09/2008
3:1910 jaar Radio 2 Top 2000USM
531 296-2
Compilatie
CD
21/11/2008
»» alles tonen

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012661
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/2017222
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/07/2005 21:07
Snormobiel Beusichem
****
Die neueste Single von Racoon in die Hollandische Top 40 von 23-07-2005 ! Persönlich finde ich das "Lose Another Day" einer bessere Single gewesen hat ! Aber nicht slecht von die Band aus Holland (Zeeland).
22/12/2005 21:15
Richard (NL)
******
Very good song. One of the greatest hits in the Dutch Charts (2005).

DeejayDave
******
Wonderschoon!

Topbart
*****
ik ben niet kapot van Nederlandse popmuziek, maar af en toe moet ik een uitzondering maken. Dit is toch echt wel een Nederpopklassieker!! Prachtig!!

naamloos
****
Mooie song en terecht een dikke hit.

LUVSTUFF
******
Ultieme lied voor dè liefdesverklaring van je leven!!!!

laxus
*
Bah wat een zeikplaat is dit zeg, slechter zijn ze amper gemaakt.

Staat zeker in mijn top 10 va Ergste nummers ooit

LLonden
******
Dit vind ik absoluut de beste plaat van Racoon. 6* :)

calvinkleinboxers@hotmail.nl
*****
Mooi nummer, hun beste tot nu toe!

gherkin
*****
Prima nummer.

hugo1960
****
Hun eerste hit die echt goed scoorde in de hitparade. Lekkere easy listening. Ik wist trouwens niet dat ze al zo lang aan de weg timmerden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?