Racoon - Bring It On

Cover Racoon - Bring It On
Cover

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:18/03/2017 / Piek: 26 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:14Look Ahead [EP]Racoon
1210359356
Album
Digital
10/03/2017

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012661
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/201726
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Eindelijk nieuw materiaal van Racoon en jawel, er is toch wel een nieuw geluid te horen. Beetje Mumford & Sons-achtig met banjo's. I like it.

gherkin
****
Zoals wel al vaker het geval is geweest bij deze groep is dit best wel weer een fijn liedje.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Wat een lekkere plaat uit begin maart 2017 van de Zeelandse formatie uit Goes: "Racoon" !!! Bevalt me prima, maar of het Nederlandse publiek er voor warmt loopt is nog maar een vraag ??? Maar de eerste 5 sterren staan in ieder geval ☺!!!

Jeroen68
****
Lekker plaatje, maar niet zo pakkend als eerdere van hun songs.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?