Racey - Some Girls

Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK 006-62 530 (de)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK 006-62 530 (nl)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK 006-62 530 (be)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK RAK 291 (uk)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK RAK 291 (ie)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK 006-62 530 (pt)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK 006-62 530 (se)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK RAK-11927 (au)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK RAK 291 (nz)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
Infinity INF 50,030 (ca)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
RAK RAKJ 1065 (za)
Cover Racey - Some Girls
7" Single
Amiga 4 56 411 (dd)

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Nicky Chinn
Mike Chapman
Producer:Mickie Most
Gecoverd door:Jacco Ricardo (Zij wil hem!)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/04/1979 (Positie 38)
Laatste week notering:30/06/1979 (Positie 26)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3160 (971 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 12
de  Piek: 2 / Weken: 26
at  Piek: 9 / Weken: 20
nl  Piek: 4 / Weken: 11
be  Piek: 3 / Weken: 11 (V)
se  Piek: 11 / Weken: 6
nz  Piek: 1 / Weken: 21

Tracks

02/03/1979
7" Single RAK RAK 291 [uk,ie,nz]
03/1979
7" Single RAK 006-62 530 [de,nl,be,es,pt,se]
06/1979
7" Single RAK RAK-11927 [au]
09/1979
7" Single Infinity INF 50,030 [ca]
1979
7" Single RAK RAKJ 1065 [za]
1979
7" Single Infinity 50,030 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Some Girls
  3:23
2.Fighting Chance
  3:45
   
1979
7" Single Amiga 4 56 411 [dd]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Some Girls
  3:23
2.Lay Your Love On Me
  3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Hit Cup '79EMI
058-45 735
Compilatie
LP
1979
3:23Some GirlsRAK
RAK 291
Single
7" Single
02/03/1979
3:22Disco ActionK-tel
TA 1221
Compilatie
LP
1979
Disco ActionK-tel
TG 221
Compilatie
LP
1979
Hot TracksK-tel
NE 1049
Compilatie
LP
1979
»» alles tonen

Racey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lay Your Love On Me17/02/1979216
Some Girls21/04/1979411
Boy Oh Boy01/09/1979244
Such A Night12/01/1980313
Runaround Sue24/01/1981137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28 (Reviews: 127)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/08/2005 22:03
Richard (NL)
*****
A good song.
01/02/2006 21:44
Snormobiel Beusichem
****
Een ø plaat van Racey uit begin april 1979 !!! Behoorde in die tijd niet tot mijn favorieten !!! Maar om nu te zeggen dat ze slecht waren ??? Dat blijkt ook wel uit de geschiedenis !!! De plaat "Some Girls" stond 10 weken in de Nederlandse Top 40 !!! Plaats # 3 was alleen het hoogste haalbare voor Racey !!! Knap 4 sterren !!!

naamloos
***
Iets minder dan Lay your love on me, maar zeker niet slecht.

ericwyns
****
"Some girls" was in 1979 voor de Britse formatie Racey de opvolger voor hun grote hit "Lay your love on me". Dit nummer borduurde voort op het succes van de voorganger, maaar is ook best nog OK!

Topbart
****
leuk nummer

Hijinx
****
Catchy track, but after "Lay Your Love On Me", I don't know if this was a worthy #1.

bluezombie
****
Cool song.

BeansterBarnes
****
Spent 4 weeks at #1 in Australia, 1979.

musikmannen
*****
Good
Laatst gewijzigd: 27/12/2012 19:11

Patrick7781
****
Aardig.

rien100
**
Erg matig.

matty d
***
3 stars

Ostorm
***
This song is passable. I have to say that it's on par with their previous single, "Lay Your Love On Me."

BingTheKing
***
kan me niet bekoren

gherkin
****
Kan dit best wel smaken.

Bearcat
*****
Blijft leuk
Kan me dit nog goed herinneren
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?