Racey - Lay Your Love On Me

Cover Racey - Lay Your Love On Me
7" Single
RAK 006-61 988
(nl)
Cover Racey - Lay Your Love On Me
7" Single
RAK/006-61 988
Cover Racey - Lay Your Love On Me
7" Single
RAK 006-61 988
(be)

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Nicky Chinn
Mike Chapman
Producer:Mickie Most
Gecoverd door:Benny (Wenn deine Süße einmal sauer ist)
Jettie Pallettie (Waar zijn de mannen?)
De Strangers (Melksjoekkelat mè neutjes)
Matthias Lens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/02/1979 (Positie 37)
Laatste week notering:02/06/1979 (Positie 50)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1351 (1371 Punten)
In de landen:
de  Piek: 14 / Weken: 18
nl  Piek: 2 / Weken: 16
be  Piek: 3 / Weken: 13 (V)
nz  Piek: 1 / Weken: 25

Tracks

27/10/1978
7" Single RAK 006-61 988
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lay Your Love On Me
  3:16
2.I Believed You
3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Lay Your Love On MeRAK
006-61 988
Single
7" Single
27/10/1978
Action Replay [1978]K-Tel
NE 1040
Compilatie
LP
1978
Countdown Chartbusters Vol.1EMI
EMTV-2
Compilatie
LP
1979
3:16Disco 20EMI
070-45 366
Compilatie
LP
1979
3:13Disco LaserArcade
ADE G 62
Compilatie
LP
1979
»» alles tonen

Racey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lay Your Love On Me17/02/1979216
Some Girls21/04/1979411
Boy Oh Boy01/09/1979244
Such A Night12/01/1980313
Runaround Sue24/01/1981137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.34 (Reviews: 71)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/08/2005 22:04
Richard (NL)
******
Their #1 hitsingle in The Netherlands. A very good song.
21/05/2007 20:50
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Lekkere feestplaatklassieker van "Racey" uit februari 1979 !!! Behoort zeker tot hun grootste hits in Holland !!! Eindigde zelfs op # 6 in de NL Top 40 eindlijst van 1979 !!! (NL Top 40: 13 wk / # 1) !!!

naamloos
****
Gezellig, vrolijk ongedwongen niets aan de hand muziek. Goed voor feesten en partijen.

ericwyns
****
Vrolijk, aangenaam nummer van Racey. De plaat werd gemaakt door Nicky Chinn en Mike Chapman die ook hits produceerden voor o.a. Suzi Quatro.
Laatst gewijzigd: 19/08/2010 15:50

Chris A
***
It's alright but kinda corny lol

bluezombie
****
Good track.
Laatst gewijzigd: 25/01/2014 04:38

Hijinx
****
Cool track.

DaveNT
*****
Very corny but catchy. Wow, this was the end-of-year #1 in Australia for 1979. 4.5*

rien100
**
Te simpel en nietszeggend.

Patrick7781
***
Matig.

KVG
*****
Aanstekelijke hitklassieker van Racey!

musikmannen
*****
Good

matty d
***
3 stars

alleyt1989
**
Yes so corny can't believe this was such a big hit.

Ostorm
***
This song is alright, but at the same time it's quite annoying. I definitely have to agree with the reviews above, it is very corny.

tigerlover
***
middelmatig

Bearcat
******
Dit blijft gewoon een onvergetelijke 70's klassieker

hugo1960
****
Goede song, zo niet de beste song van dit viertal.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?