QB Finest feat. Nas and Bravehearts - Oochie Wally

Cover QB Finest feat. Nas and Bravehearts - Oochie Wally
Cover

Charts

Binnenkomst:14/04/2001 (Positie 75)
Laatste week notering:21/07/2001 (Positie 69)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2446 (1096 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 15

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:01Pure... Hip-HopSony
88697753082
Compilatie
CD
11/10/2010

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
 

Bravehearts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
 

QB Finest   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ Strontvervelende en doodsaaie plaat van "QB Finest, Nas & Bravehearts" uit maart 2001 (Holland) !!! Een plaat die me nooit is bij gebleven !!! Irritant genoeg voor één ster !!! (NL Top 40: 8 wk / # 14) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?