Q65 - The Life I Live

Cover Q65 - The Life I Live
7" Single
Decca AT 10 210

Charts

Binnenkomst:25/06/1966 (Positie 14)
Laatste week notering:03/09/1966 (Positie 15)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2922 (1015 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 11

Tracks

1966
7" Single Decca AT 10 210
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Life I Live
  3:21
2.Cry In The Night
2:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21RevolutionDecca
QL 625 363
Album
LP
1966
3:21The Life I LiveDecca
AT 10 210
Single
7" Single
1966
Hair [Golden Oldies Club]Philips
6817 004
Single
7" Single
1978
Remember The 60's Vol. 7Crown
ADEH 154
Compilatie
LP
1984
3:20Nuggets II: Original Artyfacts From The British Empire And BeyondRhino
R2 76787
Compilatie
CD
22/06/2001
»» alles tonen

Q65   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're The Victor26/03/1966137
The Life I Live25/06/1966311
I Despise You19/11/1966172
From Above04/02/1967155
World Of Birds29/04/196777
Sexy Legs10/10/1970262
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/12/2007 15:07
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Zeer goede plaat van de Hollandse formatie "Q65" uit begin juni 1966 !!! En ook weer zeer succesvol in de vaderlandse hitlijsten !!! Persoonlijk kom ik zelf ook nog op 5 sterren !!! Komt waarschijnlijk door de livevideo !!! (NL Top 40: 14 wk / # 5) !!!

Livevideo: http://youtube.com/watch?v=-qGJJlBjUvA

DeejayDave
***
Blegh.

Percussionata
****
14 weken Top 40 #5 / 366 punten

Laatst gewijzigd: 15/02/2012 23:22

Richard (NL)
*****
Prima song uit 1966.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?