Postmen & Def Rhymz - De bom

Cover Postmen & Def Rhymz - De bom
Cover

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Ernst Jansz
Coverversie van:Doe Maar - De bom
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/12/1999 (Positie 40)
Laatste week notering:01/04/2000 (Positie 98)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2730 (1036 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 14

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56TMF Hitzone 9Universal TV
541 313-2
Compilatie
CD
11/02/2000
3:56De 100 beste Nederpop hits 2Universal TV
983 983-5
Compilatie
CD
21/07/2006

Postmen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cocktail11/07/19981315
U Wait24/10/19983710
Renaissance (Postmen feat. Dignity)20/02/19992710
Crisis22/05/1999387
In Doubt '99 (E-Life & Postmen)18/09/1999865
De bom (Postmen & Def Rhymz)25/12/1999214
Victim09/12/2000545
The Morning After (PostMen)10/03/2001695
Long Time14/06/2003404
Downhill (PostMan feat. Anouk)20/05/20061810
You Make Me Feel (Postman)26/08/2006468
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Documents (PostMen)31/10/19981655
Revival (PostMen)24/02/20011913
Era (PostMen)28/06/2003595
Green (Postman)17/06/20061514
Postman (Postman)19/09/2009293
Apples & Oranges (Postman)19/11/2011971
 

Def Rhymz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doekoe06/11/1999219
De bom (Postmen & Def Rhymz)25/12/1999214
Ziek22/04/2000386
Puf04/11/2000644
Schudden03/02/2001124
Ze zitten me achterna (Def Rhymz feat. Lloyd)28/04/20013016
Weekend23/02/20023510
Ik ben niet te stoppe13/07/2002914
Groetjes aan mijn exen en groetjes aan mijn aankomende ex (Kids Adventure feat. Def Rhymz)23/08/2003652
Habibti (Mijn schatje) (Def Rhymz feat. Lil' Cute, Ragga P, Sat-R-Day & Lapache)22/05/2004227
Doe het (K-Liber feat. Def Rhymz)14/05/2005326
10 Miljoen27/08/2005593
Slippers (Def Rhymz feat. DJ Kicken)02/08/2008247
Fiësta Holanda (Oy Oy Oy) (Dennis Bax & Def Rhymz)23/07/2011741
Achter het raam (Ringo & Def Rhymz)19/01/2013761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De goeiste17/06/20005611
De allergoeiste07/04/20012621
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

naamloos
*
Zeer slechte cover van de grote hit van Doe Maar.

Snormobiel Beusichem
*
▒ Vervelende, overbodige cover van "De bom" uit december 1999 !!! Heb ik ook nooit leuk gevonden ☺!!!

Richard (NL)
*
Zonde van het materiaal. Dit is werkelijk rotzooi!!!

laxus
*
wat een slechte cover
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?