Postmen - Cocktail

Cover Postmen - Cocktail
Cover

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:R.R. Stotijn
Producer:The Anonymous
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/07/1998 (Positie 89)
Laatste week notering:17/10/1998 (Positie 81)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3369 (938 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 13 / Weken: 15

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:29Documents [Reissue]Top Notch
373 470-6 / TN1307CD
Album
CD
03/05/2013
Acoustic Remix5:45Documents [Reissue]Top Notch
373 470-6 / TN1307CD
Album
CD
03/05/2013

Postmen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cocktail11/07/19981315
U Wait24/10/19983710
Renaissance (Postmen feat. Dignity)20/02/19992710
Crisis22/05/1999387
In Doubt '99 (E-Life & Postmen)18/09/1999865
De bom (Postmen & Def Rhymz)25/12/1999214
Victim09/12/2000545
The Morning After (PostMen)10/03/2001695
Long Time14/06/2003404
Downhill (PostMan feat. Anouk)20/05/20061810
You Make Me Feel (Postman)26/08/2006468
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Documents (PostMen)31/10/19981655
Revival (PostMen)24/02/20011913
Era (PostMen)28/06/2003595
Green (Postman)17/06/20061514
Postman (Postman)19/09/2009293
Apples & Oranges (Postman)19/11/2011971
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/10/2006 21:32
Snormobiel Beusichem
***
▓ Een ø plaat van "Postmen" uit juli 1998 !!! Niet bepaald één van mijn liefhebbers !!! Vandaar ook maar 3 sterren !!! Werd wel een succesje in Holland !!! (NL Top 40: 10 wk / # 12) !!!

super50hmtv
*****
Ik vind 't wel een lekker nummer, werdt als ik me nog goed kan herinneren veel gedraaid ook in die tijd.

Supersok
*****
Gewoon een goede plaat hoor! helemaal niets mis mee!

Lukasvds
******
Vroeger al grijsgedraaid, en heeft nooit aan kracht ingeboet. Nederlandse hiphop(reggae) van internationale allure.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?