Placebo - Special Needs

Cover Placebo - Special Needs
Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 2
fr  Piek: 67 / Weken: 4
be  Tip (Vl)
  Tip (Wa)
it  Piek: 25 / Weken: 4

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Placebo
Producer:Jim Abbiss
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:16Sleeping With GhostsHut / Elevator / Virgin
58 2602 2
Album
CD
24/03/2003
5:15Sleeping With Ghosts [Special Edition - Double CD Pack]Hut / Elevator
CDFLOORX 17
Album
CD
22/09/2003
3:29Humo's Top 2003EVA
5954712
Compilatie
CD
05/12/2003
3:29Once More With Feeling - Singles 1996-2004Elevator / Virgin
8668872
Album
CD
22/10/2004
3:29Once More With Feeling - Singles 1996-2004Elevator / Virgin
8668861
Album
LP
06/12/2004

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.9 (Reviews: 40)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/05/2006 16:29
okii
*****
all right

zadranin
******
One of their best songs

gherkin
******
Grote klasse.

Hijinx
****
Oh I do remember you. This song flows together quite nicely, but it's missing something to push it up amongst their best material.

bluezombie
****
Quite good.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?