Placebo - Special Needs


Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 2
fr  Piek: 67 / Weken: 4
be  Tip (Vl)
  Tip (Wa)

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Placebo
Producer:Jim Abbiss
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:16Sleeping With GhostsHut / Elevator / Virgin
58 2602 2
Album
CD
24/03/2003
5:15Sleeping With Ghosts [Special Edition - Double CD Pack]Hut / Elevator
CDFLOORX 17
Album
CD
22/09/2003
3:29Humo's Top 2003EVA
5954712
Compilatie
CD
05/12/2003
3:29Once More With Feeling - Singles 1996-2004Elevator / Virgin
8668872
Album
CD
22/10/2004
3:29Once More With Feeling - Singles 1996-2004Elevator / Virgin
8668861
Album
LP
06/12/2004

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.92 (Reviews: 39)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/05/2006 16:29
okii
*****
all right

zadranin
******
One of their best songs

gherkin
******
Grote klasse.

Hijinx
****
Oh I do remember you. This song flows together quite nicely, but it's missing something to push it up amongst their best material.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?