Placebo - Sleeping With Ghosts


Cover

Charts

Binnenkomst:29/03/2003 (Positie 59)
Laatste week notering:01/11/2003 (Positie 86)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:5787 (436 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 45
de  Piek: 2 / Weken: 34
at  Piek: 6 / Weken: 33
fr  Piek: 1 / Weken: 90
nl  Piek: 19 / Weken: 15
be  Piek: 4 / Weken: 28 (Vl)
  Piek: 1 / Weken: 75 (Wa)
se  Piek: 14 / Weken: 3
fi  Piek: 14 / Weken: 4
no  Piek: 12 / Weken: 2
dk  Piek: 28 / Weken: 1
it  Piek: 6 / Weken: 5
pt  Piek: 4 / Weken: 7
au  Piek: 11 / Weken: 11
nz  Piek: 37 / Weken: 6

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

24/03/2003
CD Hut / Elevator / Virgin 58 2602 2 (EMI) [eu] / EAN 0724358260229
21/03/2003
CD Virgin CDFLOOR17 (EMI) / EAN 0724358193626
2003
LP Elevator / Hut / Virgin FLOORLP17 [eu] / EAN 0724358193619
02/11/2012
CD Vertigo 06025 3717534 (UMG) / EAN 0602537175345
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bulletproof Cupid
2:22
2.English Summer Rain
4:01
3.This Picture
3:34
4.Sleeping With Ghosts
4:38
5.The Bitter End
3:10
6.Something Rotten
5:28
7.Plasticine
3:26
8.Special Needs
5:16
9.I'll Be Yours
3:32
10.Second Sight
2:50
11.Protect Me From What I Want
3:15
12.Centrefolds
5:00
   
22/09/2003
Special Edition - Double CD Pack - CD Hut / Elevator CDFLOORX 17 (EMI) / EAN 0724359366524
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Bulletproof Cupid
2:22
2.English Summer Rain
4:01
3.This Picture
3:34
4.Sleeping With Ghosts
4:38
5.The Bitter End
3:10
6.Something Rotten
5:28
7.Plasticine
3:26
8.Special Needs
5:15
9.I'll Be Yours
3:32
10.Second Sight
2:49
11.Protect Me From What I Want
3:15
12.Centrefolds
5:00
CD 2:
Covers
1.Running Up That Hill
4:57
2.Where Is My Mind
3:44
3.Bigmouth Strikes Again
3:54
4.Johnny And Mary
3:25
5.20th Century Boy
3:40
6.The Ballad Of Melody Nelson
3:58
7.Holocaust
4:27
8.I Feel You
6:26
9.Daddy Cool
3:21
10.Jackie
2:48
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?