Percy Sledge - Take Time To Know Her

Cover Percy Sledge - Take Time To Know Her
Cover
Cover Percy Sledge - Take Time To Know Her
Cover
Cover Percy Sledge - Take Time To Know Her
7" EP
Atlantic SD 78180 (us)

Nummer

Jaar:1968
Muziek/Tekst:Steve Davis
Al Gallico
Producer:Marlin Greene
Quin Ivy
Gecoverd door:Erik Silvester (Du liebst nur einmal)
Howard Carpendale (Du liebst nur einmal)
Ricky Shayne
O. C. Smith
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/05/1968 (Positie 11)
Laatste week notering:29/06/1968 (Positie 20)
Piekpositie:7 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6565 (629 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 7
be  Tip (W)

Tracks

03/1968
7" Single Atlantic 45-2490 [us]
03/1968
7" Single Atlantic ATL 70272 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Take Time To Know Her
  
2.It's All Wrong But It's Allright
   
1968
7" EP Atlantic SD 78180 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Take Time To Know Her
  
2.Feed The Flame
3.Out Of Left Field
4.Cover Me
5.Baby, Help Me
  
6.I Love Everything About You
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Take Time To Know HerAtlantic
45-2490
Single
7" Single
03/1968
Take Time To Know HerAtlantic
SD 78180
Single
7" EP
1968
2:55Take Time To Know HerAtlantic
ATL-SC 8180
Album
LP
1968
3:02The Best Of Percy SledgeAtlantic
SD 8210
Album
LP
1969
Come Softly To MeAtlantic
2358 007
Album
LP
1971
»» alles tonen

Percy Sledge   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When A Man Loves A Woman18/06/19661014
Take Time To Know Her18/05/196877
My Special Prayer13/09/1969127
Silent Night20/12/1969106
True Love Travels On A Gravel Road21/02/1970163
I'll Be Your Everything06/12/1975272
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When A Man Loves.....25/10/1980217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/01/2008 22:49
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Prachtige zwijmelplaat van de nu 66 jarige Amerikaanse Soulzanger "Percy Sledge" uit april 1968 !!! Bereikte in ons land terrecht de Top 10 !!! Ook ik ga mee voor de 5 sterren !!! (NL Top 40: 12 wk / # 9) !!!

VERA_ADAMOVIC
******
Very, Very Good!

Percussionata
*****
12 weken Top 40 #9 / 260 punten

Laatst gewijzigd: 15/02/2012 15:37

Patrick7781
*****
Zeer aardig.

tigerlover
*****
Een lekkere rustige track van Percy Sledge, 5 sterren

gherkin
*****
Soul uit '68 kan nog altijd zeer goed klinken.

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?