Patty Brard & Ome Henk - Ik wil knallen!


Cover

Charts

Binnenkomst:21/01/2006 (Positie 21)
Laatste week notering:11/03/2006 (Positie 82)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6021 (642 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 8

Nummer

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ome Henk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Olee Olee Sinterklaas Is Here To Stay!!! / Het is weer kerstfeest dit jaar30/11/1991297
Oranje!! (We worden kampioen)13/06/1992645
Op de camping17/06/19951113
Ik zing dit lied voor Ome Henk! (Ome Henk & Jantje)03/05/1997816
Neem een ander in de maling!18/10/19971117
Mambo Nr. 631/07/1999917
Doe het nog een keer! (Het Feestteam mmv. Henkie)22/01/2005553
Ik wil knallen! (Patty Brard & Ome Henk)21/01/200658
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De spannende verhalen van Ome Henk21/12/1991675
Slaat wild om zich heen23/07/19942916
Ome Henk is niet meer te houwe!03/06/1995921
Gouwe Suuksesse!09/12/1995634
Ome Henk rost erop los!01/06/19963416
Ome Henk en de tovenaar van Salsa Borenco08/03/19971927
Laat zich niet kisten!18/10/19971913
 

Patty Brard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hold On To Love28/02/1981146
Red Light08/02/1986481
Ik wil knallen! (Patty Brard & Ome Henk)21/01/200658
Het leven is een feest (Patty (Brard))06/02/201084
Waarom zou drinken een zonde zijn18/06/20112110
Bunga Bunga22/10/2011643
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All This Way21/03/1981352
Patty's Party Vol. 109/07/2011643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.25 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/11/2007 21:22
Richard (NL)
**
had voor mij niet gehoeven

Topbart
*
belachelijk!!

Snormobiel Beusichem
*
▒ Gewoon bagger van "Ome Henk Stubbe" & "Patty Brard", januari 2006 !!! Heb eigenlijk ook nooit de hoge noteringen in de NL Top 100 begrepen ??? Namelijk zelfs géén NL Tip 30 notering ??? Of zou "Patty" niet met "Hans Breukhoven" wilden knallen ☺!!!

naamloos
*
Kunnen we ze ook in de lucht laten knallen?

LUVSTUFF
*
te ERG voor woorden, dus hou ik maar op met schrijven...

Rednax
*
Vreselijk!

gherkin
*
Zelfs die ene ster niet waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?