Pater Moeskroen - Roodkapje

Cover Pater Moeskroen - Roodkapje
CD-Single
HKM/146.026-3

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Adje Grooten
Ton Smulders
Producer:Peter Koelewijn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/10/1991 (Positie 93)
Laatste week notering:08/02/1992 (Positie 76)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1722 (1263 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 17
be  Piek: 41 / Weken: 4 (V)

Tracks

1991
CD-Single HKM 146.026-3
Toon detailsAlles beluisteren
1.Roodkapje
3:06
2.Bea
2:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06RoodkapjeHKM
146.026-3
Single
CD-Single
1991

Pater Moeskroen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roodkapje12/10/1991217
Hela hola! (tut hola)08/02/1992813
Kom maar binnen!11/12/1993314
Laat maar waaien09/03/1996423
Naar huis25/02/2012278
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pater Moeskroen aan de macht30/11/19914717
Een heidens kabaal19/12/1992864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.54 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/05/2006 10:02
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Komische plaat van de Nederlandse formatie "Pater Moeskroen" uit begin oktober 1991 !!! Van een sprookje een grote "Hit" maken is de groep wel toe vertrouwd !!! "Roodkapje" stond maarliefst 14 weken (# 2) lang in de Nederlandse Top 40 van 1991 & 1992 !!! Leuk !!!

Richard (NL)
*****
Nog steeds erg leuk.

Topbart
*****
In een tijd dat het Nederlands product niet zo succesvol was als in deze tijd anno 2009, was het leuk om te zien dat een komische plaat als deze zo hoog kon eindigen.

Patrick3
******
Een leuke komische plaat.

naamloos
***
Blijft een leuk nummer.

drdjrene
*****
Een paar jaar geleden heb ik Pater Moeskroen nog live gezien en met dit nog altijd leuke nummer krijgen ze iedereen weer aan het dansen!

Patrick7781
****
Aardig.

Rootje
****
Erg vermakelijk nummer, leuke plaat om een feestje op gang te brengen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?