Pater Moeskroen - Naar huis

Cover Pater Moeskroen - Naar huis
Cover

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Adje Grooten
Producer:Jeroen Molenaar
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/02/2012 (Positie 86)
Laatste week notering:14/04/2012 (Positie 97)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:12607 (317 Punten)
Download:10/03/2012 / Piek: 26 / Weken: 3
Radio NL:25/02/2012 / Piek: 2 / Weken: 9
Oranje Top 30:07/04/2012 / Piek: 18 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 8

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44Pater Moeskroen en de KeltenDZV
DZVR201101
Album
CD
04/02/2011

Pater Moeskroen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roodkapje12/10/1991217
Hela hola! (tut hola)08/02/1992813
Kom maar binnen!11/12/1993314
Laat maar waaien09/03/1996423
Naar huis25/02/2012278
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pater Moeskroen aan de macht30/11/19914717
Een heidens kabaal19/12/1992864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
****
Leuke comeback met een Keltisch sausje.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een zéér mooi en serieus plaatje zoals we "Pater Moeskroen" eigenlijk niet kennen, voorjaar 2011 !!! Vergezeld door "De Kelten", niet te vergeten !!! Nu, een jaar later eindelijk toch in de belangstelling ☺!!!

Richard (NL)
*****
Leuke song van Pater Moeskroen. Na al die jaren eindelijk weer een hitnotering.

nlfanBen
****
Blijft goed hangen!

RonH
****
Best een aardig liedje, maar dat Keltische hoor ik er niet aan af.
Ik heb thuis een stuk of 3 single's van Pater Moeskroen en vind ze nog steeds hardstikke leuk om te draaien.
Een Keltische draai eraan geven had ik prima gevonden en ik had het graag weer gekocht, maar dit klinkt toch een klein beetje uitgeblust. Wel jammer, want ik heb de heren hoog zitten.

drdjrene
****
Solide Nederpop. Totaal niet zoals ik Pater Moeskroen ken, wel gewoon goed. Ruim 4 punten van mij!

Patrick7781
*****
Goed weer eens wat anders.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?