Pater Moeskroen - Hela hola! (tut hola)

Cover Pater Moeskroen - Hela hola! (tut hola)
CD-Single
HKM/146.113-3

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Adje Grooten
Wilbert van Duinhoven
Producer:Peter Koelewijn
Gecoverd door:Rob Ronalds
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/02/1992 (Positie 99)
Laatste week notering:02/05/1992 (Positie 98)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4971 (758 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 13

Tracks

1992
CD-Single HKM 146.113-3 (CNR)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hela hola! (tut hola)
3:11
2.Tina
2:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Hela hola! (tut hola)HKM
146.113-3
Single
CD-Single
1992

Pater Moeskroen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roodkapje12/10/1991217
Hela hola! (tut hola)08/02/1992813
Kom maar binnen!11/12/1993314
Laat maar waaien09/03/1996423
Naar huis25/02/2012278
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pater Moeskroen aan de macht30/11/19914717
Een heidens kabaal19/12/1992864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/06/2006 02:12
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Goede en vrolijke plaat van de formatie "Pater Moeskroen" uit februari 1992 !!! Waarom de plaat zosnel weer was verdwenen uit de Nederlandse Top 40 is me een raadsel !!! (NL Top 40: 6 wk / # 11) !!!

Topbart
*****
ik vind deze ook nog steeds heel leuk

naamloos
**
Ik vond deze minder dan Roodkapje.

drdjrene
*****
Erg leuke plaat van Pater Moeskroen, voor mij de kennismaking met deze groep, ik had Roodkapje gemist... :-( De band treedt nog altijd op en dit lied krijgt de zaal nog altijd aan het springen!!!

Patrick7781
******
Goed.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?