Ozzy Osbourne - No More Tears

Cover Ozzy Osbourne - No More Tears
Cover

Album

Jaar:1991
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/10/1991 (Positie 85)
Laatste week notering:16/05/1992 (Positie 86)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:8981 (202 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 37 / Weken: 1
de  Piek: 24 / Weken: 10
nl  Piek: 67 / Weken: 11
se  Piek: 25 / Weken: 3
no  Piek: 12 / Weken: 3
au  Piek: 49 / Weken: 2
nz  Piek: 12 / Weken: 9

Tracks

17/09/1991
LP Epic 467859 1 (Sony) / EAN 5099746785918
Toon detailsAlles beluisteren
Side A
1.Mr. Tinkertrain
  5:55
2.I Don't Want To Change The World
  4:04
3.Mama, I'm Coming Home
  4:11
4.Desire
  5:45
5.No More Tears
  7:23
Side B
6.S.I.N.
  4:46
7.Hellraiser
  4:51
8.Time After Time
  4:20
9.Zombie Stomp
  6:13
10.A.V.H.
  4:12
11.Road To Nowhere
  5:09
   

Ozzy Osbourne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No More Tears21/03/19921413
Dreamer29/06/20021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ultimate Sin15/02/1986386
No More Tears05/10/19916711
Live & Loud17/07/1993558
The Essential01/03/2003357
Black Rain26/05/2007563
Scream26/06/2010572
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Budokan [DVD]10/08/200292
Memoirs Of A Madman [DVD]18/10/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.91 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

rocker4ever
******
Als dieses Album veröffentlich wurde war Ozzy 42 und Zakk Wylde 24 Jahre alt... und lieferten ein MONSTER von einem Album ab!!! Ich kann verstehen wieso es gewissen Leute nicht gefallen könnte, aber ich liebe dieses Album! Zum einen die Songs aber vor allem auch WIE es klingt. Einfach fett, gut produziert, die Songs sind gut, Gitarren klingen H.U.G.E. und Zakk Wylde gibt wirklich alles hier! Das Album als Ganzes ist von vorne bis hinten geil!

Rootje
*****
Beste soloalbum van The Prince of Darkness, Ozzy Osbourne.

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?