Outsiders - Lying All The Time

Cover Outsiders - Lying All The Time
7" Single
Relax 45004 (nl)

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Ronald Splinter
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/07/1966 (Positie 19)
Laatste week notering:13/08/1966 (Positie 18)
Piekpositie:15 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7167 (589 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 7

Tracks

1966
7" Single Relax 45004 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lying All The Time
2.Thinkin' About Today
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Lying All The TimeRelax
45004
Single
7" Single
1966
Outsiders SongbookTeenbeat
APLP 102
Album
LP
1967
3:14Testament van de SixtiesUSM
984 812-8
Compilatie
CD
14/09/2007

Outsiders   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lying All The Time02/07/1966157
Keep On Trying10/09/1966106
Touch26/11/1966611
Monkey On Your Back25/02/1967410
Summer Is Here03/06/196796
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Golden Years Of Dutch Pop Music (The Outsiders)18/04/2015811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/12/2007 13:55
Snormobiel Beusichem
****
▓ Aardige, maar korte plaat uit eind mei 1966 van "Wally Tax" en zijn "Outsiders" !!! Deden het ook aardig in de vaderlandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 16 wk / # 10) !!!

Op zondag 10 april 2005, overleed "Wally" op 57-jarige leeftijd in zijn woning in Amsterdam-Oost !!! Zijn bandlid en vriend "George Oostdijk" organiseerde op 17 april 2005 een benefiet in Paradiso om de begrafenis te kunnen bekostigen !!!

DeejayDave
****
Aardige plaat van the Outsiders.

Percussionata
***
16 weken Top 40 #10 / 320 punten

Laatst gewijzigd: 15/02/2012 15:29

rien100
******
Eerste hit van the Outsiders in 1966. Klassiek geworden Nederpop single.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?