Outlandish - Aicha

Cover Outlandish - Aicha
CD-Maxi
RCA 82876 53095 2

Charts

Binnenkomst:09/08/2003 (Positie 89)
Laatste week notering:24/01/2004 (Positie 78)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:789 (1703 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 21
de  Piek: 1 / Weken: 17
at  Piek: 3 / Weken: 20
nl  Piek: 2 / Weken: 25
be  Piek: 8 / Weken: 11 (V)
se  Piek: 1 / Weken: 20
no  Piek: 3 / Weken: 19
it  Piek: 42 / Weken: 2

Tracks

10/06/2003
CD-Maxi RCA 82876 53095 2 / EAN 0828765309523
Toon detailsAlles beluisteren
1.Aicha
  4:37
2.Aicha (Mintman Remix)
4:34
3.Aicha (Instrumental)
4:08
4.Outlandish feat. Majid & Asmaá - El moro
5:24
Extras:
Aicha (Video) 4:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37AichaRCA
82876 53095 2
Single
CD-Maxi
10/06/2003
Mintman Remix4:34AichaRCA
82876 53095 2
Single
CD-Maxi
10/06/2003
Instrumental4:08AichaRCA
82876 53095 2
Single
CD-Maxi
10/06/2003
4:36Bread & Barrels Of WaterRCA
82876 51213 2
Album
CD
30/06/2003
4:36RTL Sommer Hits 2003Ariola
82876 53426 2
Compilatie
CD
25/07/2003
»» alles tonen

Outlandish   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Guantanamo14/06/2003843
Aicha09/08/2003225
Walou07/02/2004278
Warrior//Worrier09/02/2013599
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bread & Barrels Of Water06/09/20032414
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.67 (Reviews: 236)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/08/2003 22:28
matts
***
das original von khalen, aus der feder von jean-jacques goldman gefällt mir um welten besser, aber eine schöne melodie bleibt eine schöne melodie...
18/04/2004 13:14
zadranin
***
It's ok by me....nothing special
20/01/2007 16:09
dj-chris
**
Een trage vervelende plaat van Outlandish uit 2003. Ze hadden er wel een meesterhit mee. De tekst stamt af van Khaled uit eind 1996. Voor deze plaat maximaal 2 sterren

Muchana
***
De versie die Khaled brengt vind ik nog 1 ster beter...

Snormobiel Beusichem
**
▒ Overbodige en matige "Khaled" cover door "Outlandish" uit juni 2003 !!! Toch eindigde deze versie op # 1, terwijl het origineel het met veel minder moest doen helaas !!! Krap 2 sterren !!! (NL Top 40: 15 wk / # 1) ☺!!!

Topbart
***
het origineel van Khaled uit 1996 is natuurlijk veel beter, toch vind ik deze cover niet zo onaardig.

naamloos
*
Geef mij het origineel maar.

Cheetah
**
Kan inderdaad niet tippen aan het orginele

ericwyns
***
Matige cover van de formatie Outlandish uit het jaar 2003. Ze scoorden er destijds wel een redelijke hit mee in de Vlaamse Ultratop 50: elf weken notering met een piek op plaats 8.

Chemmical
**
Another tedious non-event of a song... The original isn't much better either.

gherkin
*
De enige vraag die ik mij stel is wat het nut was van deze cover.

Richard (NL)
*
je hebt bagger en superbagger, dit valt on het laatste.

R-Daniel
***
het origineel van Cheb Khaled vind ik beter maar dit kan er ook mee doorgaan

wefoundove
***
3.5*

MUSICBOJ
***
Geen verkeerde cover van "Outlandish", maar komt zeker nog niet aan de enkels van het origineel uit 1996 van Khaled!! Nog net 3 sterren voor deze middelmatige plaat ... ☺

musikmannen
*
Totally worthless

tigerlover
**
slechte cover
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?