Outkast - Ain't No Thang

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:André Benjamin
Antwan Patton
Producer:Organized Noize
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:39SouthernplayalisticadillacmuzikLaFace / Arista
73008-26010-2
Album
CD
26/04/1994
5:39Big Boi & Dre Present... OutkastLaFace / Arista
73008-26093-2
Album
CD
03/12/2001

Outkast   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosa Parks16/01/19992810
Ms. Jackson20/01/2001113
So Fresh, So Clean26/05/2001625
The Whole World (Outkast feat. Killer Mike)02/02/2002397
Hey Ya!01/11/20031533
The Way You Move (Outkast feat. Sleepy Brown)28/02/2004764
Roses28/08/20042510
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stankonia (OutKast)13/01/20012012
Speakerboxxx / The Love Below11/10/20031589
Idlewild26/08/2006325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?