Osdorp Posse - Origineel Amsterdams

Cover Osdorp Posse - Origineel Amsterdams
CD-Maxi
Ramp Records/8 88834 0

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Seda
Def P
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/05/2000 (Positie 64)
Laatste week notering:16/09/2000 (Positie 82)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2166 (1153 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 17

Tracks

2000
CD-Maxi Ramp 8 88834 0
Toon detailsAlles beluisteren
1.Origineel Amsterdams (Albumversie)
2.Ram en beuk-voorproefje
3.Horen of voelen (Albumversie)
4.Nul tolerantie (Remix)
Extras:
Origineel Amsterdams
Video Clip (4:03)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
AlbumversieOrigineel AmsterdamsRamp
8 88834 0
Single
CD-Maxi
2000

Osdorp Posse   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Origineel Amsterdams27/05/20001017
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Afslag Osdorp01/07/19951914
Briljant, hard en geslepen (Osdorp Posse & Nembrionic)08/06/19962913
Geendagsvlieg15/03/19972011
Oud en nieuw09/05/1998476
Kernramp22/04/20003818
Tegenstrijd08/02/2003536
Top 10022/09/2012582
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/11/2006 15:29
Snormobiel Beusichem
****
▓ "Osdorp Posse" geeft hier een cursus "Amsterdamse taal" weg !!! Voor iedereen die de taal nog niet machtig is wordt het er met de "Rap" ingewalst !!! Grappige plaat uit begin juni 2000 !!! Het heeft zelfs nog heel even in de Top 10 van de Hollandse hitlijsten gestaan !!! Afgerond: 4 sterren !!! (NL Top 40: 9 wk / # 10) !!!

Topbart
*
waardeloos!!!!! Dat zoiets in de hitlijsten heeft gestaan!!!! Geef mij maar mijn eigen Limburgse dialect waarin zo lekker met de rrrr gerold wordt dan dat afgezaagde Amsterdamse taaltje!!!!!

Rootje
*****
Grappig dat een band die een broertje dood heeft aan scoren met hits hiermee een top 10 hit scoort. Wel toffe track overigens.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?