One Two Trio - Juffrouw Toos

Cover One Two Trio - Juffrouw Toos
Cover

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Peter Koelewijn
Rob Peters
Producer:Peter Koelewijn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/03/1996 (Positie 36)
Laatste week notering:01/06/1996 (Positie 42)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2231 (1140 Punten)
Single Tip:17/02/1996 / Piek: 18 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 14

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:42Dat is Feyenoord!RPC
RPS 96092
Single
CD-Maxi
1996
Karaoke Versie4:42Dat is Feyenoord!RPC
RPS 96092
Single
CD-Maxi
1996
4:38Alle 40 goed - Hollandse kroegen hitsEMI Catalogue Marketing
9724192
Compilatie
CD
24/08/2012

One Two Trio   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Juffrouw Toos02/03/1996914
Series uit mijn jeugd29/11/1997932
Tien kleine Tuinkabouters / Teringtubbies06/02/19991218
Allô Allô24/04/1999863
Waarheen, waarvoor11/03/2000961
Haantje op de toren10/02/2001982
G.L.O.R.I.A.?26/01/2002584
In de maneschijn11/10/2003782
Feest Rock Medley31/01/2004445
Alle remmen los!15/01/2005695
Hokie Pokie27/01/2007623
Een voor allen24/01/2009861
Sjoe sjoe wa31/10/2009539
Supergave tijd26/02/2011643
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik geef een feest09/03/19963417
Feestje bouwen22/03/1997784
Zin in een One Two triootje?17/07/1999952
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/09/2006 02:29
Snormobiel Beusichem
***
▓ Klinkt in 2006 wel een beetje oudbollig en goedkoop !!! "Juffrouw Toos" met haar toverdoos !!! Kom niet verder meer dan 3 sterren !!! (NL Top 40; maart 1996: 12 wk / # 9) !!!
02/01/2007 23:51
Richard (NL)
**
Dit hoeft voor mij niet zo.

naamloos
*
Goedkoop en genante plaat.

Patrick3
*****
Grappig nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?