Novo Band - You're Gonna Be Mine

Cover Novo Band - You're Gonna Be Mine
Cover
Cover Novo Band - You're Gonna Be Mine
7" Single
Ariola 108 097

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Ruud Voerman
Ernst Teule
Bas Teule
Producer:Jaap Eggermont
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/04/1986 (Positie 36)
Laatste week notering:14/06/1986 (Positie 44)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7077 (595 Punten)
Single Tip:12/04/1986 / Piek: 7 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 8

Tracks

1986
7" Single Ariola 108 097 / EAN 4007191080978
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're Gonna Be Mine
2.You're Gonna Be Mine (Instrumental Version)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
You're Gonna Be MineAriola
108 097
Single
7" Single
1986
Instrumental VersionYou're Gonna Be MineAriola
108 097
Single
7" Single
1986

Novo Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let's Go Dancin'23/03/1985326
You're Gonna Be Mine26/04/1986168
Feelin' Good18/07/1987517
Take It To The Street18/02/1989449
Dance Non-stop17/06/1989716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/12/2005 16:31
Snormobiel Beusichem
****
ø Fröhliche Platte von die Gruppe "Novo Band" aus Utrecht Holland !!! Die Gruppe besteht heute leider nicht mehr (1977 - 1989) !!! Die Mitglieder waren: Bas Teule, Ernst Teule, Ester Teule, Johannes Blanksma, Eric Thuis und Ruud Voerman !!! Dieser Platte aus Anfang Mai 1986 stand 6 Wochen (Platz # 19) in die Holländische Top 40 !!!

Patrick7781
****
Aardig.

Bearcat
****
aardig disco-plaatje uit de 80's van NL bodem

Jeroen68
*****
Ben niet echt tekstvast, maar als ik de tekst na het lezen van een titel kan aanvullen. "all it takes is just a little time' in dit geval, heeft het indruk genoeg gemaakt. Dit is gewoon een erg lekker nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?