Nits - Home Before Dark (Live)

Cover Nits - Home Before Dark (Live)
7" Single
CBS 655535 7
3" CD-Single
CBS 655535 1

Charts

Binnenkomst:10/03/1990 (Positie 93)
Laatste week notering:21/04/1990 (Positie 86)
Piekpositie:50 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:15018 (223 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 50 / Weken: 7

Tracks

1990
7" Single CBS 655535 7 (CBS)
1990
3" CD-Single CBS 655535 1 (CBS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Home Before Dark (Live)
  3:22
2.Jardin d'hiver (Live in Paris)
3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25UrkCBS
465843 2
Album
CD
30/10/1989
3:25UrkCBS
465843 1
Album
LP
30/10/1989
3:22Home Before Dark (Live)CBS
655535 7
Single
7" Single
1990
3:12NestColumbia
481089 2
Album
CD
16/10/1995
3:27HitsSMM
498584 9
Album
CD
09/06/2000
»» alles tonen

Nits   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tutti Ragazzi (The Nits)23/02/1980226
Red Tape (The Nits)20/02/1982395
Nescio (The Nits)02/04/1983107
Sketches Of Spain (The Nits)03/12/1983286
In The Dutch Mountains (The Nits)17/10/19872111
J.O.S. Days (The Nits)16/01/19882010
The Panorama Man (The Nits)23/04/1988883
The Dream (The Nits)12/11/19882811
The Train (The Nits)25/02/1989348
Adieu Sweet Bahnhof (Live)28/10/19892810
Home Before Dark (Live)10/03/1990507
Radio Shoes29/09/1990319
Giant Normal Dwarf22/12/1990715
Long Forgotten Story13/04/1991734
Soap Bubble Box12/09/1992408
The Flowers26/01/2008881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tent (The Nits)08/03/1980353
Work (The Nits)27/02/1982412
Omsk (The Nits)02/04/198389
Kilo (The Nits)03/12/1983169
Adieu, Sweet Bahnhof (The Nits)20/10/1984333
Henk (The Nits)14/06/1986552
In The Dutch Mountains (The Nits)07/11/1987822
Hat (The Nits)18/02/19891517
Urk04/11/1989327
Giant Normal Dwarf20/10/1990249
Ting03/10/19922210
Da Da Da23/04/1994397
Dankzij de dijken (Freek de Jonge & The Nits (Frits))18/03/19951415
Nest04/11/19953713
Alankomaat21/03/1998455
197422/11/2003951
Les nuits29/10/2005638
Doing The Dishes26/01/200889
Strawberry Wood24/10/2009115
Malpensa17/03/2012455
Nits?29/03/2014351
Hotel Europa - Live Recordings 1990 - 201421/03/201554
Angst23/09/2017401
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
mooi

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ben eigenlijk nooit echt hotel de botel geweest over deze, van origine live, plaat uit 1986 door de Nederlandse popformatie opgericht in 1974: "The Nits" !!! De studioversie haalde in maart 1990 toch nog de Nederlandse hitlijsten, maar zonder groot succes !!! Beide versies 3 sterren !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 13) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 11/11/2014 15:29

tigerlover
***
een aardig plaatje
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?