Nielson & Miss Montreal - Hoe

Cover Nielson & Miss Montreal - Hoe
Digital
Pacemaker -

Charts

Binnenkomst:20/04/2013 (Positie 14)
Laatste week notering:10/05/2014 (Positie 85)
Piekpositie:5 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:35
Positie aller tijden:298 (2353 Punten)
3FM Mega:20/04/2013 / Piek: 3 / Weken: 25
Download:20/04/2013 / Piek: 7 / Weken: 4
Radio NL:20/04/2013 / Piek: 2 / Weken: 11
Oranje Top 30:20/04/2013 / Piek: 1 / Weken: 29
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 35
be  Tip (V)

Tracks

12/04/2013
Digital Pacemaker -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hoe
  2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52HoePacemaker
-
Single
Digital
12/04/2013
2:51Hitzone 66Sony
88883703502
Compilatie
CD
28/06/2013
2:51Sky Radio - De grootste hits uit de Zomerhit Top 101 - 2014Sony
88843063302
Compilatie
CD
02/06/2014
2:50Het gevoel van de Top 2000 - Editie 2014USM
535 378-7
Compilatie
CD
21/11/2014

Miss Montreal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just A Flirt18/10/2008417
This Is My Life04/04/2009199
Seven Friends04/07/2009316
Addicted To Crying31/10/2009195
Being Alone At Christmas05/12/200977
Swing The Night Away26/06/2010234
Wish I Could09/07/2011319
I Know I Will Be Fine This Year10/12/2011415
I Am Hunter14/04/2012206
Wonderful Days30/06/201246
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Heavy Heart12/10/2013694
Say Heaven Say Hell28/12/20132712
Ik zoek alleen mezelf (Miss Montreal & Paskal Jakobsen)17/01/2015563
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Love You Now05/12/2015822
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss Montreal23/05/20091556
So... Anything Else?24/07/20101011
I Am Hunter21/04/2012519
The Home Recordings16/02/2013811
Irrational08/03/2014311
The Singles Collection21/02/2015213
Don't Wake Me Up30/04/201627
 

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blřf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

R-Daniel
*
Nederlands-talig muziek. Zeker hoe!

gherkin
****
Geen wereldplaat, maar het klinkt toch wel leuk.

Snormobiel Beusichem
*
▒ Kan hier helaas niet de meerwaarde van vinden tussen deze zeer slappe samenwerking van "Nielson & Miss Montreal", anno lente 2013 !!! Net geen 3 sterren dus ☺!!!

@07-02-2014: ▒ Overdreven gesponsord door o.a. Radio 2, de laatste maanden !!! Één ster terug ☺!!!
Laatst gewijzigd: 07/02/2014 19:13

DeejayDave
*****
Hoewel bij Nielson tot noch toe alles lief en braaf blijft, mag deze samenwerking met Miss Montreal er toch zeker zijn. Toch zal hij ook nog eens met wat anders moeten komen voordat zijn carrière weer voorbij is.
Laatst gewijzigd: 19/06/2013 15:49

RonH
****
Een beetje simpel misschien, maar toch veel leuker gezongen dan de meeste andere nummers in deze lijst.

willem57
****
Knap hoe Nielson zo herkenbaar blijft in alle nummers die hij schrijft. Toch weet 'Hoe' de verwachtingen die ik had niet helemaal in te lossen. Het luistert gemakkelijk weg maar het kabbelt daarin wel constant maar voort zonder tot een hoogtepunt te komen. Dit behoort absoluut niet tot Nielson's betere werk, maar voor een lente-hitje moet dit toch wel voldoende zijn.
Laatst gewijzigd: 03/06/2013 15:50

RV
******
Ik begin zo langzaamaan fan te worden van Nielson. Met 'Beauty & De Brains' en 'Zo kan het dus ook' bewees hij al met makkelijk in het gehoor liggende (Nederlandstalige!) popliedjes hits te kunnen scoren en met het lekkere lenteachtige 'Hoe', samen met Miss Montreal, knalt hij ook weer de hitlijsten in. Ik ben heel erg benieuwd naar zijn album, dat waarschijnlijk in het najaar uit zal komen!
Laatst gewijzigd: 24/04/2013 19:13

Bec_Avicii
**
hoe matig

Diede22
***
Leuk nummer, beetje simpel. En ik vind ook dat het iets te hoog staat, zeker wel top40 maar ik vind de top 10 erg overdreven, ik denk dat er wel een album aan zit te komen van Nielson. Daar zullen Beauty & De Brains en Zo Kan Het Dus Ook, ook op zijn. 3 sterren voor Hoe.

Sebastiaanmember
*****
4 sterren voor dit leuke lente/zomernummer dat in de zomer mij erg blij maakt, ook al houd ik normaal niet van Nederlandstalige nummers.

Edit 26/06/2014:
Ik vind het nu echt een geslaagd lenteplaatje!!
Laatst gewijzigd: 26/06/2014 11:49

BeanDirection
***
Een erg herkenbaar nummer van Nielson met dit keer een leuk duet met Sanne. Het is begrijpelijk dat dit goed scoort in de Top 40, want het is een heel catchy nummer.

tigerlover
****
het kan er mee door

keestelpro
****
Mooi nummer maar deze 2 artiesten hebben mijns inziens op dit moment in hun prille carriere elkaar heus niet nodig.
Ik ben vooral fan van Nielson's soul en temperament en daarvan vind ik niets terug in dit gezapige Nick & Simon-achtige duet.
De blokfluit op de achtergrond maakt overigens veel goed.
Maar dat is iets persoonlijks. Dus toch 4 ****

edje1971
****
Lekkere melodie, maar niet echt een geweldige tekst. De stemmen zijn wel goed, dus 4 sterrren

SportyJohn
*****
Dit nummer gaat de hele dag in je hoofd zitten.......

Topbart
*
een heel simpel nummer dat heel snel gaat irriteren!!!

Richard (NL)
******
Een heel goed (en eenvoudig) nummer. Een echte oorwurm.

Rootje
****
Zo op zijn tijd wel leuk om te horen. Wat leuke spelinkjes met taal.

Patrick3
******
Heel leuk nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?