Nielson - Sexy als ik dans

Cover Nielson - Sexy als ik dans
Digital
Pacemaker -

Charts

Binnenkomst:23/08/2014 (Positie 49)
Laatste week notering:18/07/2015 (Positie 95)
Piekpositie:6 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:196 (2613 Punten)
3FM Mega:23/08/2014 / Piek: 9 / Weken: 25
Oranje Top 30:30/08/2014 / Piek: 1 / Weken: 62
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 44
be  Piek: 1 / Weken: 26 (V)

Tracks

18/08/2014
Digital Pacemaker -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sexy als ik dans
  3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Sexy als ik dansPacemaker
-
Single
Digital
18/08/2014
3:35Hitzone 71USM
5354059
Compilatie
CD
26/09/2014
3:35vtmKzoom - Best Of 2014Universal
5356087
Compilatie
CD
17/11/2014
3:35Ketnet Hits vol. 7Warner
2564618896
Compilatie
CD
21/11/2014
3:35Maximum Hit Music - Best Of 2014Universal
535.622-1
Compilatie
CD
21/11/2014
»» alles tonen

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blřf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/2017327
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.3 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Opnieuw geen onaardige single van Nielson. Hoewel al zijn nummers een beetje op elkaar lijken, is hij toch een aanwinst voor de Nederlandse popmuziek. Een stuk beter dan al die braderie-artiesten in ieder geval.
Laatst gewijzigd: 23/04/2015 10:42

gherkin
***
Vrolijk plaatje, maar geen top.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een vlot en leuk swingend plaatje uit begin augustus 2014 van de 24 jarige in Dordrecht geboren zanger, gitarist en songschrijver:"Niels Littooij", alias: "Nielson" ☺!!!

Sebastiaanmember
****
Het is altijd hetzelfde groepje members die hetzelfde soort nummers leuk
vindt, zie ik. Zo ook dit nummers. Is best een vrolijke en aanhoorbare plaat, maar ik ben niet zo overtuigd als bijv. 'Hoe', zijn beste nummer.

Supersok
***
Niet zo goed als 'Hoe' helaas. Wat mij betreft toch de beste van Nielson tot nog toe. Maar het is best aardig.

RV
******
'Kop in het zand' vond ik voor een nummer van Nielson veel te rommelig, maar met zijn nieuwe single (waarschijnlijk bedoeld als leadsingle van een nieuw album) slaat hij weer de spijker op de kop. Met een minimalistisch maar catchy en herkenbaar refrein blijft het nummer goed hangen. Ik voorzie weer een grote hit voor Nielson en van mij mag dat best gebeuren!
Laatst gewijzigd: 31/08/2014 14:46

naamloos
**
Mindere song dan Hoe. Hij kan beter dan dit nummer.

MUSICBOJ
****
Zeker geen hoogvlieger, van de Nederlander: "Nielson", die nu ook in Vlaanderen een carrière wil uitbouwen!!! Hopelijk met wat betere muziek, dan, want van dit loop ik nog niet bepaald warm!!! ☺

Edit 24/10/2014: Ik ga toch verhogen naar 4 sterren!!! ☺
Laatst gewijzigd: 24/10/2014 14:44

Iebiewiebie
**
De song, bwah ja, het mag er zijn. De productie; ach ja, maar toch wel erg veel enhancing en dat stereobeeld kon precies niet ver genoeg uitgemolken (euh gerokken) worden. Een 2, 75.

Patrick3
*****
Een fijn nummer van Nielson

LLonden
***
Ik had een waardeloze plaat verwacht, maar dat valt reuze mee. 3+

Mnelissen
**
Beetje veel van het zelfde ,

Topbart
***
Aardig nummer, maat het is niet echt aan mij besteed

SanderFMC
*
Zoveelste nummer van Nielson met een hoog meezinggehalte en lage kwaliteit.

Cheetah
***
Bwa het gaat wel geen slecht nummer maar door het overmatig draaien op de radio steekt het mij nu al serieus tegen

marsmaddy3
*
Verschrikkelijk irritant nummer.

jaccok
*
Verschrikkelijk nummer!!

RonH
***
Best aardig.

Renszwalm
*
vreselijk slecht

calvinkleinboxers@hotmail.nl
****
Leuk nl-talig nummer

tigerlover
****
prima song

silvm
*****
Ok
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?