Nielson - Hier met jou

Cover Nielson - Hier met jou
Digital
Pacemaker -

Charts

Oranje Top 30:12/12/2015 / Piek: 18 / Weken: 3

Tracks

13/11/2015
Digital Pacemaker -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hier met jou
  3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Hier met jouPacemaker
-
Single
Digital
13/11/2015

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blřf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
**
Valt toch lichtjes tegen van Nielson. Niet sterk genoeg in mijn ogen.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijk en leuk Nederlandstalige plaatje uit begin november 2015 door de 25 jarige Nederlandse zanger en songschrijver: "Niels Liitooij", alias: "Nielson"☺!!!

Patrick3
*****
Uitstekende nieuwe single van Nielson

BingTheKing
****
redelijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?