Nielson - Diamant

Cover Nielson - Diamant
Digital
Pacemaker 886446974637

Charts

Binnenkomst:24/03/2018 (Positie 85)
Laatste week notering:19/05/2018 (Positie 59)
Piekpositie:59 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:15475 (208 Punten)
Single Tip:10/03/2018 / Piek: 11 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 59 / Weken: 9
be  Piek: 35 / Weken: 8 (V)

Tracks

02/03/2018
Digital Pacemaker 886446974637 (Sony) / EAN 0886446974637
Toon detailsAlles beluisteren
1.Diamant
  3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05DiamantPacemaker
886446974637
Single
Digital
02/03/2018
3:06Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018
3:04MNM Big Hits 2018 Vol. 2Sony
19075851392
Compilatie
CD
27/04/2018

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blřf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
Diamant24/03/2018599
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Lekker hoor geslaagde productie! nielson gaat een andere kant op met zijn muziek

Snormobiel Beusichem
****
▒ Beschaafd, nieuw, liefdesplaatje uit eind februari 2018 door de 28 jarige Nederlandse zanger, gitarist en songschrijver, geboren in Dordrecht: "Niels Littooij" !!! Ik denk persoonlijk geen hoogvlieger, maar zeker niet slecht ☺!!!

DeejayDave
***
Nielson probeert het met iets 'volwassener' muziek. Het klinkt in ieder geval allemaal erg gelikt. Helemaal overtuigd ben ik alleen nog niet.

gherkin
***
Geen verkeerd nieuw plaatje van Nielson, maar ook geen overdreven interessant.

Jeroen68
***
Geloof niet dat ik de koerswijziging erg ga waarderen. Vind dit maar zozo

De Tsjap
***
Vooral bij ons in Belgie populair in de media. Een wit gezicht + constante kwaliteit.
Laatst gewijzigd: 20/03/2018 12:01

Patrick3
******
Topschijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?