Nick MacKenzie - Peaches On A Tree

Cover Nick MacKenzie - Peaches On A Tree
7" Single
EMI 006-24 893
(de)
Cover Nick MacKenzie - Peaches On A Tree
7" Single
Imperial 006-24893 (nl)
Cover Nick MacKenzie - Peaches On A Tree
Cover
Cover Nick MacKenzie - Peaches On A Tree
Cover

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Jack de Nijs
K. Naar
Producer:Jack de Nijs
Gecoverd door:Nick MacKenzie (Der Apfel fällt nicht weit vom Stamm)
Tomaros (Der Apfel fällt nicht weit vom Stamm)
Bata Illic (Der Apfel fällt nicht weit vom Stamm)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/02/1974 (Positie 20)
Laatste week notering:30/03/1974 (Positie 20)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7985 (531 Punten)
Single Tip:16/02/1974 / Piek: 14 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 28 / Weken: 6
nl  Piek: 5 / Weken: 6
be  Piek: 6 / Weken: 11 (V)

Tracks

1974
7" Single EMI 006-24 893
1974
7" Single Imperial 006-24893 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Peaches On A Tree
  4:08
2.What Can I Do
2:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:08Aktuelle Hitparade [Club-Sonderauflage]EMI Electrola
63 344
Compilatie
LP
1974
Lente hitsEMI
5048.24 995
Compilatie
LP
1974
Nick MacKenzieEMI
054-24 971
Album
LP
1974
4:08Peaches On A TreeEMI
006-24 893
Single
7" Single
1974
TopparadeEMI Bovema
5C 052.25141
Compilatie
LP
1974
»» alles tonen

Nick MacKenzie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Is One07/07/1973411
Juanita27/10/1973511
Peaches On A Tree23/02/197456
In Old Mexico20/07/1974194
Hug Me16/11/1974222
Hello, Good Morning11/10/19802010
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Rustige plaat van "Nick MacKenzie" uit februari 1974 (Holland) !!! Hoewel hij betrekkelijk kort in de Nederlandse hitlijsten stond wist hij toch met "Peaches On A Tree" een Top 10 hit te boeken !!! Dik 4 sterren !!! (NL Top 40: 7 wk / # 5) ☺!!!

Patrick7781
*
Bejaardengewaggel.

Als ik de plaat over een jaartje of 40 nog eens hoor bevalt ie me waarschijnlijk al beter.
Laatst gewijzigd: 09/04/2012 09:30

naamloos
***
Nog net geen 3 sterren voor dit nummer van Nick.

Bearcat
******
voor mij is dit z'n leukste track
vrolijke meezinger
mooie produktie in dit genre
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?