Next - Too Close


Cover

Charts

Binnenkomst:23/05/1998 (Positie 89)
Laatste week notering:03/10/1998 (Positie 81)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1227 (1357 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 46 / Weken: 3
de  Piek: 43 / Weken: 14
nl  Piek: 8 / Weken: 20
be  Piek: 44 / Weken: 4 (Vl)
  Piek: 39 / Weken: 2 (Wa)
se  Piek: 39 / Weken: 6
au  Piek: 12 / Weken: 16
nz  Piek: 1 / Weken: 12

Tracks

27/04/1998
CD-Maxi Arista 74321 56932 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Too Close (Radio Edit)
4:06
2.Too Close (Phatboy Club Mix)
4:12
3.Next feat. Naughty By Nature & Castro - Butta Love (You Got The Love Remix - Dirty Version)
4:25
4.Too Close (London Connection 2 Step Dub)
6:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:06Too CloseArista
74321 56932 2
Single
CD-Maxi
27/04/1998
Phatboy Club Mix4:12Too CloseArista
74321 56932 2
Single
CD-Maxi
27/04/1998
London Connection 2 Step Dub6:38Too CloseArista
74321 56932 2
Single
CD-Maxi
27/04/1998
4:06Touch My Soul - The Finest Of Black Music Vol. 11Ariola
74321 56275 2
Compilatie
CD
02/06/1998
4:06Booom '98 - 38 Explosive Hits [The Second]Ariola
74321 59376 2
Compilatie
CD
29/06/1998
»» alles tonen

Next   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Too Close23/05/1998820
I Still Love You03/10/1998903
Wifey02/09/2000579
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rated Next13/06/19985011
Welcome II Nextasy08/07/2000946
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 35)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/10/2006 16:30
Snormobiel Beusichem
***
▓ Wordt er niet echt warm of koud van !!! Deze plaat van "Next" uit begin juni 1998 is echt niet zoveel bijzonders !!! En ook geen 4 sterren waard, maar da's persoonlijk !!! Ze hadden er wel succes mee in de Hollandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 13 wk / # 8) !!!

BeansterBarnes
**
Even worse than the Blue cover!

super50hmtv
*****
Heerlijke R&B plaat van de eendagsvlieg Next, terecht ook een heel grote hit.

Topbart
****
In 1998 vond ik dit een lekkere r n b plaat

alleyt1989
**
This song tries to be dirty and sexy, but just sounds like three desperate guys who can't get a lay! Honestly, there is no need for so many sexual innuendos in the song. it's crazy that this song was so successful in the US and reached number one in NZ!
Laatst gewijzigd: 01/05/2014 06:13

bluezombie
****
Good song.

nirvanamusic87
***
Flop track for these guys before Blue took it to #1 3 years later. Prefer Blues version tbh. 4 weeks in the UK top 100. UK#24.
Laatst gewijzigd: 21/11/2012 00:56

tigerlover
****
lekkere plaat

matty d
****
4 stars

Lukasvds
****
Een van de leukere R&B-hitjes uit die tijd.

Hijinx
**
In 1998 in the US, the biggest song of the year on the charts was this smooth R&B track about the troubles of grinding up next to a lady at the club and getting uncontrollably aroused. If it weren't for the fact that the vocal histrionics are somewhat restrained, this would make for an excellent Boyz II Men parody.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?