Nas - One Time 4 Your Mind

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18IllmaticColumbia
475959 2
Album
CD
15/04/1994
3:18Illmatic [10 Year Anniversary Illmatic Platinum Series]Columbia
515482 2
Album
CD
29/03/2004
3:18Illmatic [XX]Columbia / Legacy
88697439542
Album
CD
11/04/2014
3:18Illmatic XXColumbia
88985363562
Album
CD
07/10/2016

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?