Nas - It Was Written

Cover Nas - It Was Written
CD
Columbia 484196 2

Album

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/08/1996 (Positie 96)
Laatste week notering:16/11/1996 (Positie 93)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3858 (801 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 19
de  Piek: 16 / Weken: 18
at  Piek: 38 / Weken: 7
fr  Piek: 7 / Weken: 14
nl  Piek: 16 / Weken: 15
be  Piek: 36 / Weken: 9 (V)
  Piek: 26 / Weken: 11 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 15
fi  Piek: 35 / Weken: 3
no  Piek: 10 / Weken: 11
nz  Piek: 25 / Weken: 7

Tracks

01/07/1996
CD Columbia 484196 2 (Sony) / EAN 5099748419620
Toon detailsAlles beluisteren
1.Album Intro
2:24
2.The Message
  3:54
3.Street Dreams
  4:40
4.I Gave You Power
  3:52
5.Watch Dem Niggas
  4:04
6.Take It In Blood
  4:48
7.Nas Is Coming
  5:41
8.Affirmative Action
  4:19
9.The Set Up
  4:01
10.Black Girl Lost
  4:23
11.Suspect
  4:12
12.Shootouts
  3:46
13.Live Nigga Rap
  3:44
14.If I Ruled The World
  4:44
15.Silent Murder [Bonus Track]
3:24
   

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

NoNameWhatever
******
Klassiker.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?