Nas - If I Ruled The World

Cover Nas - If I Ruled The World
CD-Maxi
Columbia 663296 2

Charts

Binnenkomst:24/08/1996 (Positie 45)
Laatste week notering:19/10/1996 (Positie 40)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5589 (705 Punten)
Single Tip:10/08/1996 / Piek: 16 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 22
de  Piek: 4 / Weken: 20
at  Piek: 30 / Weken: 11
fr  Piek: 4 / Weken: 16
nl  Piek: 9 / Weken: 9
be  Piek: 21 / Weken: 12 (V)
  Piek: 11 / Weken: 15 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 20
no  Piek: 5 / Weken: 11
nz  Piek: 2 / Weken: 17

Tracks

14/06/1996
CD-Maxi Columbia 663296 2 (Sony) / EAN 5099766329628
Toon detailsAlles beluisteren
1.If I Ruled The World (Main Mix)
  4:45
2.If I Ruled The World (Instrumental)
4:36
3.If I Ruled The World (Clean Mix)
4:45
4.If I Ruled The World (A Cappella)
4:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Main Mix4:45If I Ruled The WorldColumbia
663296 2
Single
CD-Maxi
14/06/1996
Instrumental4:36If I Ruled The WorldColumbia
663296 2
Single
CD-Maxi
14/06/1996
Clean Mix4:45If I Ruled The WorldColumbia
663296 2
Single
CD-Maxi
14/06/1996
A Cappella4:42If I Ruled The WorldColumbia
663296 2
Single
CD-Maxi
14/06/1996
4:44It Was WrittenColumbia
484196 2
Album
CD
01/07/1996
»» alles tonen

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 83)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/03/2006 18:01
okii
******
s u p e r
05/09/2006 23:40
Snormobiel Beusichem
**
▓ Zeer zwakke plaat Rapplaat van "NaS" uit augustus 1996 !!! De reffrein's met "If I Ruled The World" halen nog net de 2 sterren, maar verder is het kl*ote !!! En dan haald hij er toch nog een Top 10 "Hit" mee in Holland ??? (NL Top 40: 10 wk / 9) !!!

Topbart
**
pffff....wat een vervelende rapplaat. Nas is zo'n rapartiest waar ik geen 10 seconden naar kan luisteren

BeansterBarnes
****
Peaked at #100 in Australia, 1996.

***Features Lauryn Hill on backing vocals/harmonies

wefoundove
****
good

BingTheKing
**
waardeloos nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?