Nas - Hate Me Now

Cover Nas - Hate Me Now
CD-Maxi
Columbia 6671102

Charts

Binnenkomst:26/06/1999 (Positie 58)
Laatste week notering:25/09/1999 (Positie 79)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3324 (947 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 30 / Weken: 8
de  Piek: 11 / Weken: 12
at  Piek: 32 / Weken: 7
nl  Piek: 11 / Weken: 14
be  Tip (V)
se  Piek: 55 / Weken: 3

Tracks

14/06/1999
CD-Maxi Columbia 6671102
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hate Me Now
  4:43
2.Blaze A 50
2:49
3.If I Ruled The World
  4:44
4.Street Dreams
  4:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:44I Am...Columbia
489419 2
Album
CD
05/04/1999
4:43Hate Me NowColumbia
6671102
Single
CD-Maxi
14/06/1999
4:44Hip Hop Masters IIUniversal
982 002-3
Compilatie
CD
03/05/2004
4:45Greatest HitsColumbia
88697194122
Album
CD
02/11/2007
4:44Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88843098252
Album
CD
12/09/2014

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.65 (Reviews: 37)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/11/2006 16:45
Snormobiel Beusichem
***
▓ Matige plaat van "Nas & Puff Daddy" uit juni 1999 !!! Deed het in Holland niet zo slecht !!! Ik vind de plaat te magertjes voor 4 sterren !!! (NL Top 40: 9 wk / # 17) !!!

Topbart
**
vervelend nummer

bluezombie
***
Not too bad.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?