Mumford & Sons & Baaba Maal - There Will Be Time

Cover Mumford & Sons & Baaba Maal - There Will Be Time
Cover

Nummer

Jaar:2016
Producer:Mumford & Sons
Johan Hugo
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:30/04/2016 / Piek: 20 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

25/04/2016
Digital Island / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.There Will Be Time
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50There Will Be TimeIsland / V2
-
Single
Digital
25/04/2016
4:28JohannesburgIsland / V2
VVNL29162
Album
CD
17/06/2016
Live 20164:22Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD] [Gentlemen Of The Road Edition]Eagle Rock
EAGDV071
Album
DVD
03/02/2017

Baaba Maal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017139
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Een wat aparte samenwerking. Klinkt leuk.
Laatst gewijzigd: 17/06/2016 13:45

DeejayDave
****
Aan de ene kant is het zo anders maar aan de andere kant is het ook weer typisch Mumford & Sons. Prima samenwerking.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Schitterende plaat en samenwerking uit april 2016 van en tussen: "Mumford & Sons & Baaba Maal" !!! Afgerond ↑: 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?