Mumford & Sons - Wilder Mind

Cover Mumford & Sons - Wilder Mind
Cover

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Ted Dwane
Ben Lovett
Marcus Mumford
Wn5tn
Producer:James Ford
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:16/05/2015 / Piek: 17 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:40Wilder MindIsland
06025 4727083
Album
CD
01/05/2015
Live 20164:35Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD] [Gentlemen Of The Road Edition]Eagle Rock
EAGDV071
Album
DVD
03/02/2017

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017131
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?