Mumford & Sons - Wilder Mind

Cover Mumford & Sons - Wilder Mind
CD
V2 VVNL27072 (be,nl)
Cover Mumford & Sons - Wilder Mind
CD
Island 06025 4727083

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/05/2015 (Positie 1)
Laatste week notering:28/01/2017 (Positie 97)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:85
Positie aller tijden:283 (4285 Punten)
Combialbum:09/05/2015 / Piek: 2 / Weken: 72
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 28
de  Piek: 2 / Weken: 20
at  Piek: 2 / Weken: 28
fr  Piek: 54 / Weken: 2
nl  Piek: 1 / Weken: 85
be  Piek: 2 / Weken: 55 (V)
  Piek: 13 / Weken: 27 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 18
fi  Piek: 10 / Weken: 7
no  Piek: 1 / Weken: 15
dk  Piek: 2 / Weken: 4
it  Piek: 5 / Weken: 15
es  Piek: 6 / Weken: 31
pt  Piek: 3 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 28
nz  Piek: 4 / Weken: 29

Tracks

01/05/2015
CD Island 06025 4727083 (UMG) / EAN 0602547270832
01/05/2015
CD V2 VVNL27072 [be,nl] / EAN 8717931327077
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tompkins Square Park
  5:15
2.Believe
  3:43
3.The Wolf
  3:43
4.Wilder Mind
  4:40
5.Just Smoke
  3:12
6.Monster
  3:59
7.Snake Eyes
  4:11
8.Broad-Shouldered Beasts
  4:22
9.Cold Arms
  2:52
10.Ditmas
  3:41
11.Only Love
  4:39
12.Hot Gates
  4:52
   
01/05/2015
LP Island 060254727086 (UMG) / EAN 0602547270863
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/05/2015
CD Island 060254727084 (UMG) / EAN 0602547270849
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/10/2015
CD Island 060254729858 (UMG) / EAN 0602547298584
Toon detailsAlles beluisteren
   

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015185
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/201717
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?