Mumford & Sons - Whispers In The Dark

Cover Mumford & Sons - Whispers In The Dark
Cover

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Markus Dravs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

04/02/2013
Promo - CD-Single V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whispers In The Dark
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15BabelIsland / Cooperative
VVR712814
Album
CD
21/09/2012
3:15Babel [Deluxe Edition]Island / Cooperative
3712815
Album
CD
21/09/2012
3:15Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012
Live3:39Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012
3:16Whispers In The Dark [Promo]V2
-
Single
CD-Single
04/02/2013

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017131
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
****
The musical layers in this song for the most part are very linear and simple. Really it's all in anticipation for the cool banjo solo at the end. A good, memorable track too.

gerry1982
*****
Blijft goed! Weer een leuke singel van Mumford & Sons!

gherkin
******
Mumford & Sons blijft kwaliteit bieden.

Wolfke
******
Babel van Mumford & Sons vond ik het beste album van 2012! Dus ik kan ook niet anders dan alweer een hele dikke 6****** geven voor dit prachtige nummer! Hopelijk nog eens een ultratop 50 notering. Dat België z'n ogen maar eens opent en kiest voor wat echte muziek is !!! En geen brol nummers zoals dit Harlem Shake & Thrift Shop !!!

Patrick3
******
Uitstekende single

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een uitstekend nummerke van hun studioalbum "Babel", uit eind september 2012 door "Mumford & Sons", een Britse folkrock band, afkomstig uit Londen !!! Ook ik blijf niet achter met 5 sterren ☺!!!

jeankeL
*****
Toch weeral een heerlijk nummer van hun. één van de meest constante groepen in de goede zin!

DeejayDave
*****
Vind dit meer een albumtrack, en daarom ook niet zo gek dat het niet aanslaat. Bovendien heeft iedereen die van de muziek houdt, het album al in huis. Wederom een hele fijne track. Deze mannen kunnen geen slechte muziek maken.

Chris A
****
Solid track.

bluezombie
****
Pretty cool.

alleyt1989
*****
Very good track. I like this one a lot.

BeansterBarnes
****
Peaked at #25 on my pesonal chart.

Came in at #171 on my TOP 200 OF 2013.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?