Mumford & Sons - Tompkins Square Park

Cover Mumford & Sons - Tompkins Square Park
Cover

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Ted Dwane
Ben Lovett
Marcus Mumford
Wn5tn
Producer:James Ford
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:16/05/2015 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

02/11/2015
Digital V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tompkins Square Park
  4:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:15Wilder MindIsland
06025 4727083
Album
CD
01/05/2015
4:24Tompkins Square ParkV2
-
Single
Digital
02/11/2015
Live 20165:05Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD] [Gentlemen Of The Road Edition]Eagle Rock
EAGDV071
Album
DVD
03/02/2017

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015185
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/201717
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Beschaafd plaatje uit eind april 2015 van de Britse folk rock formatie uit Londen: "Mumford & Sons" !!! Voorloper van hun studioalbum: "Wilder Mind" !!! Exact 4 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Uitstekend nummertje van Mumford & Sons.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?