Mumford & Sons - Timshel

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Sigh No MoreV2
VVR720037
Album
CD
05/10/2009
2:53Sigh No MoreV2
VVNL26681
Album
LP
04/11/2010

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017135
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
****
Pretty cool track.

irelander
****
Great.

BeansterBarnes
***
This was performed at the 2011 Brit Awards.

bluezombie
****
Nice track.

gherkin
******
Zeer mooi.

alleyt1989
****
Nice song.

DeejayDave
******
Schitterend.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zéér mooie gitaar en zang plaat uit begin oktober 2009 van de Britse heren uit Londen: "Marcus Mumford, Winston Marshall, Ben Lovett en Ted Dwane", alias: "Mumford & Sons" !!! O.a. terug te vinden op hun studioalbum: "Sigh No More" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?