Mumford & Sons - Snake Eyes

Cover Mumford & Sons - Snake Eyes
Cover

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Ted Dwane
Ben Lovett
Marcus Mumford
Wn5tn
Producer:James Ford
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:02/05/2015 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
fr  Piek: 193 / Weken: 1
se  Piek: 96 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11Wilder MindIsland
06025 4727083
Album
CD
01/05/2015

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015185
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie voorloper van hun nieuwe album: "Wilder Mind", uit april 2015 door de Londense formatie: "Mumford & Sons" !!! Morgen komt het album officieel uit ☺!!!

gherkin
*****
Damn, ik kan die nieuwe stijl van Mumford en zonen steeds beter smaken. Dit is gewoon een prima nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?