Mumford & Sons - Roll Away Your Stone

Cover Mumford & Sons - Roll Away Your Stone
CD-Single
V2 COOPR229
Cover Mumford & Sons - Roll Away Your Stone
Cover

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

28/06/2010
Promo - CD-Single V2 COOPR229
Toon detailsAlles beluisteren
1.Roll Away Your Stone
  4:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23Sigh No MoreV2
VVR720037
Album
CD
05/10/2009
4:26Roll Away Your Stone [Promo]V2
COOPR229
Single
CD-Single
28/06/2010
4:19Life Is Music 2010.2EMI
6331072
Compilatie
CD
15/10/2010
Live4:42Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015185
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26 (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
*****
Features the finest banjo solo I've heard from them.

gherkin
******
Alweer uitstekend gedaan. Ik blijf dikke fan van deze gasten.

jeankeL
*****
blijft toch altijd wel een plezier om naar hun te luisteren vind ik. ben geen fan van het genre maar toch wel behoorlijke fan van hun.

Snormobiel Beusichem
******
▒ Grandioze plaat uit begin oktober 2009 van de Londense indieband "Mumford & Sons" !!! Een staaltje van prachtige muziek en goed zangwerk !!! Bravo ☺!!!

irelander
****
Good, but compared to the other singles, not great.

Chris A
***
ok track,not there greatest song.

bluezombie
*****
Great song!

alleyt1989
**
i don't enjoy this - little lion man and the cave are far superior. perhaps it's too close to being hillbilly for me (cringe)

BeansterBarnes
****
A very solid track that failed to hit out charts in Australia.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?