Mumford & Sons - Lover Of The Light

Cover Mumford & Sons - Lover Of The Light
Cover

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Markus Dravs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/2013 (Positie 95)
Laatste week notering:06/04/2013 (Positie 94)
Piekpositie:94 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:22818 (19 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 94 / Weken: 3
be  Tip (V)

Tracks

12/11/2012
Promo - CD-Single V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lover Of The Light
  5:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:14BabelIsland / Cooperative
VVR712814
Album
CD
21/09/2012
5:14Babel [Deluxe Edition]Island / Cooperative
3712815
Album
CD
21/09/2012
5:15Lover Of The Light [Promo]V2
-
Single
CD-Single
12/11/2012
5:14Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012
Live5:21Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012
»» alles tonen

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.45 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chris A
****
Good song.

gherkin
******
De geweldige nieuwe single.

gerry1982
******
Opnieuw een supersingel van Munford & Sons! Klasse!

Wolfke
******
Wat is dit weer prachtig werk van Mumford & Sons ! Ik blijf wellicht een megafan van deze groep ! Hun nieuwe album is zo prachtig. Hopelijk word dit ook een zeer grote hit zoals 'I Will Wait' al vind ik dat hun vorige nummer eigenlijk wel allang in de top 10 mocht staat van de Ultratop 50. Plaats 14 is niet slecht, maar vind het beduidend een Top 10 singel, net zoals deze.

zxcvcxz
*****
Another good song from Mumford and sons.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Wederom een prachtige track van "Babel", het laatste album van de Britse Top Folkrock formatie uit Londen "Mumford & Sons", uit september 2012 !!! Terecht verkozen als hun nieuwe single, begin december 2012 ☺!!!

DeejayDave
******
Zonder meer het beste van het album 'Babel'. Echte pure muziek. De opbouw, terug naar nul en een volgende opbouw zorgen voor een prachtige climax.

Supersok
****
Iedereen heeft het altijd voor enthousiasme over Mumford & Sons, maar ik kan nou niet echt zeggen dat ik dat ook heb. Toch kan ik het ook niet over mijn hart verkrijgen om hier 3 sterren voor geven, dus wie weet ga ik het nog een steengoede plaat vinden.

alleyt1989
*****
Cool track.

Hijinx
****
One of the stronger hooks on the album, and the music (particularly the instrumental bridge) is very nice too. 4.25

RV
**
Iedereen loopt weg met deze band, behalve ik. Echt slecht kan ik ze nou ook weer niet noemen (zoals ik in 2010 wél deed), maar dit is mijn stijl muziek gewoon niet.

Zacco333
**
Thankfully the vocals aren't awful like I Will Wait but they are boring. Rest of the song is boring as well but thankfully not awful.

bluezombie
****
Pretty cool.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?