Mumford & Sons - Cousins

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017139
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
****
Not a bad cover of Vampire Weekend.

gherkin
******
Het origineel was al geweldig, maar deze folky versie mag er ook best wezen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?