Mumford & Sons - Broken Crown

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Markus Dravs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:16BabelIsland / Cooperative
VVR712814
Album
CD
21/09/2012
4:16Babel [Deluxe Edition]Island / Cooperative
3712815
Album
CD
21/09/2012
4:16Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017139
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
****
One of my favourites from "Babel", I love when Marcus really goes for it. 4.5

BeansterBarnes
*****
Definite highlight from the album.

bluezombie
****
Quite good.

alleyt1989
***
I don't like it so much :(
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?