Mumford & Sons - Below My Feet

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Markus Dravs
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:52BabelIsland / Cooperative
VVR712814
Album
CD
21/09/2012
4:52Babel [Deluxe Edition]Island / Cooperative
3712815
Album
CD
21/09/2012
4:52Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012
Live4:44Babel [Gentlemen Of The Road Edition]Island / Cooperative
06025 3722520
Album
CD
23/11/2012
Live 20164:33Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD] [Gentlemen Of The Road Edition]Eagle Rock
EAGDV071
Album
DVD
03/02/2017

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015185
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Ik ga hier voor de volle pot gaan. Schitterend werk van Mumford en Zonen.

Snormobiel Beusichem
****
▒ De studioversie van "Below My Feet" kwam vorig jaar oktober 2011 al eens voorbij op de Engelse radio !!! Nu ook terug te vinden op hun laatste album "Babel" uit september 2012 !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

Hijinx
****
The music feels tuned down on this song, like it should be louder or something. The song is quite good though.

BeansterBarnes
*****
I actually like the sound and it's not so in your face with most M&S tracks.
Lyrically sublime!

bluezombie
****
Nice song.

alleyt1989
****
Lyrics are definitely a standout to this.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?