Mumford & Sons - Awake My Soul

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

27/09/2010
Promo - CD-Single V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Awake My Soul
  4:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Sigh No MoreV2
VVR720037
Album
CD
05/10/2009
4:15Awake My Soul [Promo]V2
-
Single
CD-Single
27/09/2010
4:15Sigh No MoreV2
VVNL26681
Album
LP
04/11/2010
4:14De Afrekening 49Sony
88697807092
Compilatie
CD
06/12/2010
4:12Life Is Music 2011.1EMI
0261602
Compilatie
CD
29/04/2011
»» alles tonen

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017139
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bjorn614
*****
Goed nummer

gherkin
*****
Alweer een schitterende plaat van de mannen met de banjo's.
Laatst gewijzigd: 30/05/2016 10:31

Snormobiel Beusichem
******
▒ Subliem ☺!!!

Hijinx
****
Another solid track from Sigh No More.

irelander
***
Ok.

bluezombie
****
Good track.

BeansterBarnes
***
Ok but a bit boring for me.

Goldstar
*
Heren van Mumford & Sons

Muziek is iets moois, verbrod het dus niet en hul jullie in stilzwijgen!

alleyt1989
****
Quite soothing but boring at the same time. Why do their tracks only start getting good towards the end - it's really quite frustrating!
Laatst gewijzigd: 09/01/2013 14:53
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?