Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg - Wona

Cover Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg - Wona
Digital
Island / V2 -

Nummer

Jaar:2016
Producer:Mumford & Sons
Johan Hugo
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

13/06/2016
Digital Island / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wona
  4:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00WonaIsland / V2
-
Single
Digital
13/06/2016
4:00JohannesburgIsland / V2
VVNL29162
Album
CD
17/06/2016

Baaba Maal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015185
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017123
 

The Very Best   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Beatenberg   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Veel handen werden hiervoor in elkaar geslagen maar het resultaat is het wel zeker waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?