Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg - Johannesburg

Cover Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg - Johannesburg
CD
Island / V2 VVNL29162
CD
Island 4790791

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Midprice:25/06/2016 / Piek: 1 / Weken: 7
Combialbum:25/06/2016 / Piek: 12 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 4
de  Piek: 41 / Weken: 1
at  Piek: 8 / Weken: 3
se  Piek: 35 / Weken: 1
nz  Piek: 17 / Weken: 2

Tracks

17/06/2016
CD Island / V2 VVNL29162 / EAN 8717931329163
17/06/2016
CD Island 4790791 (UMG) / EAN 0602547907912
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mumford & Sons & Baaba Maal - There Will Be Time
  4:28
2.Wona
  4:00
3.Mumford & Sons, Baaba Maal & The Very Best - Fool You've Landed
  3:41
4.Mumford & Sons, Baaba Maal & The Very Best - Ngamila
  3:37
5.Mumford & Sons, Baaba Maal & The Very Best - Si tu veux
  4:48
   

Baaba Maal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017131
 

The Very Best   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Beatenberg   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Mumford & Sons trok naar Afrika en kwam terug met een fijn EP'tje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?