Miss Montreal - Love You Now

Cover Miss Montreal - Love You Now
Cover

Nummer

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/12/2015 (Positie 82)
Laatste week notering:12/12/2015 (Positie 91)
Piekpositie:82 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:22196 (29 Punten)
Single Tip:21/11/2015 / Piek: 6 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 82 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Hitzone 76USM
536 640-0
Compilatie
CD
05/02/2016

Miss Montreal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just A Flirt18/10/2008417
This Is My Life04/04/2009199
Seven Friends04/07/2009316
Addicted To Crying31/10/2009195
Being Alone At Christmas05/12/200977
Swing The Night Away26/06/2010234
Wish I Could09/07/2011319
I Know I Will Be Fine This Year10/12/2011415
I Am Hunter14/04/2012206
Wonderful Days30/06/201246
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Heavy Heart12/10/2013694
Say Heaven Say Hell28/12/20132712
Ik zoek alleen mezelf (Miss Montreal & Paskal Jakobsen)17/01/2015563
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Love You Now05/12/2015822
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss Montreal23/05/20091556
So... Anything Else?24/07/20101011
I Am Hunter21/04/2012519
The Home Recordings16/02/2013811
Irrational08/03/2014311
The Singles Collection21/02/2015213
Don't Wake Me Up30/04/201627
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
***
Eerlijk gezegd vind ik dit maar een ietwat irritant nummer!

gherkin
***
Niet echt iets mis mee maar het mist ook wat om echt indruk te maken.

DeejayDave
***
Wat middelmatig nummer van Montreal, wat op onbegrijpelijke wijze tot Alarmschijf is gekozen. Daar zal wel een geldkwestie achter zitten.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aangenaam nummerke uit november 2015 door de 31 jarige Nederlandse zangeres, gitariste en songschrijfster: "Roos-Anne (Sanne) Hans", alias: "Miss Montreal" !!! Bijgestaan door: "Kobus Groen" (basgitaar & achtergrondzang), "Michi Schwiemann" (gitaar), "Thijs Rensink" (drums) en "Peter Hendriks" (toetsen) !!! Ben wat positiever: 4 sterren ☺!!!

RV
***
Ik ben hier geen fan van. De tekst lijkt niet te passen bij de wat vlakke melodie (of juist andersom) en de zang van Sanne is niets bijzonders. Ik snap niet dat de dj's bij Radio 538 niet horen dat hier absoluut geen hitpotentie in zit. Slecht zal ik dit ook weer niet noemen, maar het kan op z'n minst behoorlijk middelmatig worden genoemd.

jaccok
*****
Waarom al die negatieve reacties!! Dit is prima nummer en er is niks mis mee :)
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?