Mike & Colin - Jij

Cover Mike & Colin - Jij
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Jeroen Gooyer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/11/2009 (Positie 40)
Laatste week notering:19/12/2009 (Positie 61)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:14205 (245 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 40 / Weken: 6

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Single Top 100 - Volume 426 deel 1 [Promo]Buma
COLON 426 DEEL 1
Compilatie
CD
27/11/2009

Mike & Colin   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo moet het blijven06/06/2009208
Jij14/11/2009406
Alles is top!19/06/20102512
Wat is ze mooi11/06/20112711
De klok t!kt door08/10/2011259
Gek of gen!aal31/03/20122210
Mooi in het kwadraat01/09/2012368
Altijd met je varen23/02/20131210
't Is zomaar zomer20/07/2013298
1e klas meisje16/11/2013446
Een lieveling voor mij22/03/2014464
Je spookt door mijn hoofd15/11/2014675
Binnenkomen21/03/2015742
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oog voor jou09/05/2015252
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

daf
******
Ik vind het een fantastisch nummer !!! lekkere meezinger en gaat vast en zeker nog stijgen in de charts! Ik vind het geweldig dat zij eens wat anders doen!!!! was met hun eerste single ook al zo en nu hebben ze ook nog een hele vette videoclip erbij !

chartmeester
***
overgeproduceerd en veel te druk. Jammer!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke en vlotte plaat van het duo "Mike & Colin" uit eind oktober 2009 !!! Helemaal niets mis mee ☺!!!

Chartloker
******
Mike & Colin,, Jij,, Lekker vrolijk up-tempo nummer!! Het nummer blijft, zoals een hit nodig heeft, heel erg hangen!! Erg aangenaam hoe het nummer gezongen wordt,,

everlong
*****
super! veel leuker dan hun vorige single, lekker up-tempo!

nijmegen22
******
Ik vind het weer een top nummer van de 2 heren
vond hun vorige nummer al super gaaf maar jij is echt super vet
vind het alleen jammer dat ze nu nog zo weinig optredens hebben
Laatst gewijzigd: 16/11/2009 13:35

ridder
*
ongeloofwaardig, hyper met een goedkoop arrangement.

RV
******
Ik denken dat het een smartlappenduo was, maar ik had het toch verkeerd. Grandioze popplaat met een vleugje rock; helemaal goed!

Edit 05/08/2010: Ik vind deze plaat gewoon grandioos. Geweldig! Eén sterretje omhoog!
Laatst gewijzigd: 22/05/2012 17:32
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?